Бумбокс & The Gitas - Тримай мене (Video)

1102
boombox-trymay Бумбокс & The Gitas - Тримай мене — UA MUSIC | Енциклопедія української музики

Клiп
Ідея, режисура, зйомки - Андрій Хливнюк, Саша Чемеров, Олексій Согомонов.
Режисер монтажу - Стас Гуренко.
Місця проведення зйомок: Україна, Італія, США.

Про те як знімали кліп “Тримай мене”

Чемеров: Дуже цікава була ситуація, Льоша та Андрій розказали їдею, як знімати на гоупро - одна камера тут, одна там. Я все думав як це зробити, не було часу, лишалося три дні, та я зробив. Я бачив до цього кадри хлопців - і зробив. І те що вийшло!
Хливнюк: Мені особисто дуже сподобалось те що вийшло. Скажу більше, мені це сподобалось більше, ніж дуже велика кількість кліпів, знятих раніше, особисто моїх, і знятих більш професійно. Тому що тут вдалося сфокусуватися і вхопити реальну емоцію. Це не ігрове відео, не постановочне.
Чемеров: Для мене теж воно є живим. Це не було так: дубль, знімаємо. Ми просто їхали та співали, просто жили піснею.

Де знімали відео?

Хливнюк: Частину відео було знято в Україні, частину на півдні Італії. В Неаполі, Помпеях і по дорозі в покинуте місто Крако.
Чемеров: А мою частину було знято в різних частинах Каліфорнії, десь чотири години в різні сторони я їздив від Лос-Анджелесу. Це були Big Bear Mountain, трошки пустелі біля Palm Springs, Pyramid Lake - багато цікавих місць в Каліфорнії.
Хливнюк: Фактично на двох різних континентах ми зняли відео на одну пісню, і це кайф. І це ще одна інша сторона розуміння цієї пісні, тому що світ маленький, нам здається що він велетенський, але він дуже малий, і це якраз про "Тримай мене" - тримайся, знайди себе в цьому світі, це дуже важливо.