maxresdefault Чумацький Шлях ламає правила у новому відео — UA MUSIC | Енциклопедія української музики

Чумацький Шлях ламає правила у новому відео

Чумацький Шлях не збирається зупинятися на досягнутому і готовий при цьому ламати будь-які правила. Музиканти зняли ефектний гостросюжетний бойовик на власну пісню «Ламай» зі свого міні-альбому «Тисячу Років», презентованого навесні. Режисером кліпу став знаний кліп-мейкер Віктор Скуратовський.

Ідея кліпу полягає у постійній боротьбі, як із навколишнім світом, так і з самим собою, і щоб отримати перемогу у цій складній життєвій грі, правила іноді потрібно порушувати. У кліпі існує постійний конфлікт між музикантами та їхнім вже брендовим образом Kozamonster, який упродовж всього відео грає роль навіженого водія-убивцю на чорному автомобілі Ford Probe 1992 року. У кліпі була застосована справжня піротехніка та вогнемет, яким вокаліст в кінці спалює та підриває свого суперника.

Зйомки кліпу відбувалися на автодромі «Чайка» у Києві та тривали 18 годин. До знімального процесу було залучено близько 30 осіб, враховуючи пожежників, піротехніків та знімальну групу.

«Під час зйомок цього кліпу ми відчули себе справжніми голлівудськими акторами. Вогонь, вибухи, екстремальне водіння та рок музика, той день ми точно запам’ятаємо надовго. Особливо момент, коли нам потрібно було спокійно іти, а за спиною вибухав автомобіль, і не можна було проявляти жодних емоцій, щоб не зіпсувати кадр. Чесно кажучи, було трохи страшнувато. У кліпі не обійшлося і без виробничих травм. Був випадок, коли вокаліст Сергій виконуючи стрибок на капот автомобіля, розбив лобове скло головою. Дуже шкода, що цей кадр не так і не потрапив у кліп», - жартують музиканти.