PETRAsh-PLITKARKA Anna Petrash і блогери кинули виклик Хейтерам — UA MUSIC | Енциклопедія української музики

Anna Petrash і блогери кинули виклик Хейтерам

Юна співачка Anna Petrash представляє нову роботу. Пісня та відео кліп з одноіменною назвою «Плiткарка». Де участь в зйомках взяли відомі і неординарні блогери, актори і музиканти.

Із стрімким розвитком соціальних мереж стали актуальні досить багато соціальні теми, спрямовані на культуру спілкування, і головною проблемою на сьогоднішній день є проблема хейтерства, яку і підняла в своїй новій роботі Anna Petrash.

Для участі в кліпі були запрошені кумири мільйонів дітей і підлітків: учасники популярних шоу-проектів, блогери, актори гучних серіалів і музиканти, які не з чуток знають, що таке потрапити під приціл Хейтер.

«Я рада, що моя ідея своєю творчістю підняти проблему хейтерства знайшла підтримку у таких яскравих і активних діячів. Сам же трек і кліп - це спроба звернути увагу на масштаби Хейтінга в інтернеті. Проблема пліток існувала завжди. Але з появою інтернету вона придбала нову форму. Безкарність і можливість висловлюватися інкогніто, відсутність необхідності дотримуватися будь-які рамки пристойності призводять до великого потоку брудних висловлювань і неприхованою агресії на адресу тих людей, хто насмілюється заявити про себе », - коментує вихід своєї роботи Anna Petrash.

У даній роботі глядач зможе побачити творчих відомих героїв, які, незважаючи на негатив з боку, все одно йдуть своєю дорогою, адже вони розуміють, що залежати від чужої думки - це просто не їх шлях. А сам сюжет збудований на унікальній хореографії, тематичної графіку і яскравих картинках, де наші персонажі зіграють самих себе, а свої переживання і відношення до хейтерства передадуть через призму музики і пластики.

Андрій Мартиненко (Andrey Martynenko), YouTube канал якого налічує 1,8 млн фоловерів, чий контент завжди обурливий і на межі засудження з боку глядача. Але це не заважає бути йому справжнім і продовжувати розвивати свій канал, записувати треки і зніматися в відео роботах.

Таня Коцюба - одна з найбільш неординарних учасниць проекту «Вiд пацанки до панянки», яка змогла пройти через багато випробувань, але при цьому знайшла в собі сили залишитися собою.

Олег Машуков (Mashukovsky) - неординарна особистість, актор серіаліті "Київ днем і вночі". Той, хто не побоявся відкрито в своєму відео блозі розповісти про свою орієнтацію. Олег є успішним візажистом, не дивлячись на гендерні канони суспільства даної професії, а також актором і блогером.

Віка Рогальчук – супер фіналістка проекту "Топ-модель по-українськи", успішний блогер, модель, яка часто стикається з явищем Хейтінга, але має свої рецепти знешкодження.

Дана робота покликана показати, що творчість може розповісти про хвилюючі теми, підняти актуальні питання і звернути на це увагу.

Anna Petrash хоч і юна співачка, але точно розуміє, що вже сьогодні може створювати те, що буде нести сенс і наповнювати слухача правильними емоціями, звертаючи уваги на гострі життєві аспекти.