sysuiev Український R&B артист Sysuev повертається з новим кліпом і синглом «Babe I don’t».  — UA MUSIC | Енциклопедія української музики

Український R&B артист Sysuev повертається з новим кліпом і синглом «Babe I don’t».

Кліп знято спільно з Delta Arthur, сингл записано за підтримки Sinegull Production і Justchillbeats. Візуальний ряд описує емоцію любові як незвичну подорож з негативними наслідками, тому артист запрошує усіх не тільки послухати сам трек, а й розділити його особистий досвід складних взаємин з його ex-girlfriend:

Влітку цього року Sysuev успішно виступив на фестивалях Hedonism та Білі Ночі. Також він записав альбом, який незабаром буде випущений на американському лейблі. На зиму заплановано міжнародний тур артиста на підтримку цього альбому.

Sysuev - інді-артист, автор пісень, переможець проектів «Розкрутка» на телеканалі "Music Box UA" і шоукейса Kyiv Music Days. Він став одним з перших українських музикантів, якому вдалося підписатися з американським лейблом і вийти на міжнародну музичну арену.

За останніх 2 роки Сергій випустив на цьому лейблі альбом «MmrZ», зняв 4 кліпу і довів, що в Україні є сучасні та незалежні артисти міжнародного рівня.

Альбом і кліпи артиста стали успішними в інтернет пабліках США, Мексики і Великої Британії, а також потрапили в ротацію українських каналів М2 і Music Box UA.