CLOUDLESS-news Столичний тандем Cloudless випустив міні-альбом «Міжсвітами» — UA MUSIC | Енциклопедія української музики

Столичний тандем Cloudless випустив міні-альбом «Міжсвітами»

Столичний тандем Cloudless випустив міні-альбом «Міжсвітами». Платівка Cloudless «Міжсвітами» — це експериментальний електронний альбом з живими інструментами, над яким працювали два представника метал-сцени та один учасник поп-проекту.

Альбом є своєрідною сукупністю пройденого шляху, це більше вираження емоцій, зрозумілих кожному з нас, ніж спроба створити щось кардинально нове в музиці.

До ЕР увійшло 6 пісень, 6 маленьких історій з різним настроєм. Пісні «Всередині», «Між світамі» та «Небо на стелі» вже були представлені як сингли, встигли отримати популярність на українських радіостанціях та стати саундтреками до серіалу «Школа».

Найбільш близьким для самої групи є пісня «Starlight», адже він був створений найпершим і став фундаментальним — саме з цього треку почалася історія гурту і саме її залишили звучати тією мовою, на якому він на початку і був написаний, тоді як інші пісні в процесі запису еволюціонували з англійської в українську.

«Альбом “Міжсвітами” вийшов дуже відкритим, щирим, справжнім. Мені здається саме в цьому його цінність. Зараз абсолютно в будь-якому полі діяльності та творчості існують свої тренди і тенденції. Дуже складно залишатися собою, не загубитися. Тут можна знайти як ритм, рух життя, дихання міста, енергію серця і розуму, так і умиротворення, спокій і грацію, навіть ніжність», — розповів вокаліст Євген Тютюнник.

«Я знаю, що до нашої музики ставляться по різному. Але, це просто ми - наші думки та почуття. З технічної сторони ми розвиваємось та трансформуємось кожну пісню. Як, наприклад трек “Starlight”, який ми робили майже два роки, який еволюціонував разів п‘ять. А пісня “Злітай” з‘явилась за два-три дні», — додав бас-гітарист та музичний мозок гурту Антон Панфілов.

Запис та зведення альбому: Revet Sound, Сергій Любинський (Knob).


CLOUDLESS - Міжсвітами (EP album 2018)