Nousinthis_ Київський гурт Nousinthis влаштували закриту презентацію нових треків в рамках великого концерту в клубі ATLAS — UA MUSIC | Енциклопедія української музики

Київський гурт Nousinthis влаштували закриту презентацію нових треків в рамках великого концерту в клубі ATLAS

Після річної перерви в творчості київський гурт Nousinthis знову радує своїх фанатів активністю. За час мовчання група не тільки розширила свій склад, а й разюче змінила саунд.

Тепер в музиці групи головує вінтажний саунд сінтазаторов і атмосфера нео-нуару, що добре простежується і по стилізовані по VHS відео на трек, реліз якого відбувся зовсім недавно, але вже викликав бурхливе обговорення серед багатьох незалежних музичних порталів України.

13 квітня Nousinthis випустили новий трек під назвою "False Promise" та lyric video на нього, а вже 25 квітня влаштували закриту презентацію нових треків в студії ШООМ.

Крім треку, який вже є в мережі, група відіграла дві абсолютно нові пісні: "Beyond the city lights" і "If I".

Також на презентації виступив київський електронний проект - Polygrim, який зіграє разом з Nousinthis на першому великому, після тривалої перерви, концерті в клубі ATLAS.

Концерт відбудеться вже 17 травня цього року. Детальніше про концерт можна дізнатися на офіційній сторінці групи: https://www.facebook.com/nousinthis