Katya Діти - наше все! Особливо такі талановиті як Катя Кузякіна — UA MUSIC | Енциклопедія української музики

Діти - наше все! Особливо такі талановиті як Катя Кузякіна

Катя Кузякіна народилася в місті Сімферополь в 2008 році. Першими барабанами були стільці, а барабанними паличками – китайські палички для їжі. У 2014 році у Каті з’явилися “дорослі” барабани – тато купив хай не нові, але справжнісінькі.

Музична студія Каті розташована в невеликому сарайчику у дворі сільського будинку. Усередині справжнє царство музики, року і барабанів. Оформляти студію допомагав професійний художник. На поличках стоять призи та подарунки, на стінах афіші та банери. Саме тут народжуються круті барабан кавери.

Разом з Катею над її відео працює дружня команда: сестра Валерія допомагає вибирати пісні, записувати і монтувати ролики; папа і мама направляють і вирішують купу “дорослих” питань; молодша сестра Настя – група активної підтримки та керівник фан-клубу.

Велика частина пісень, на які у Каті є кавери, відносяться до різних жанрів рок, поп і метал музики. Їх тексти бувають досить “недитячими” (але “поганих” немає – тут включається батьківський контроль). Але Катя не сильно поки “заморочується” з цим – вона намагається зробити з них цікаве шоу, іноді надаючи їм іншого змісту або відтінок.

Основним джерелом натхнення і навчання для Каті як і раніше залишається Інтернет. Але час від часу відбувається свято – і Катя зустрічається з професійними музикантами, які дають їй уроки гри на барабанах і розкривають деякі свої секрети. Ну і звичайно ж дарують подарунки – нові барабанні палички, тарілки і багато чого іншого. А це завжди так приємно.

Youtube канал Каті

Джерело