natolich З рокерів у сталевари: український музичний гурт НАТОЛІЧ зняв новорічну казку на металургійному заводі — UA MUSIC | Енциклопедія української музики

З рокерів у сталевари: український музичний гурт НАТОЛІЧ зняв новорічну казку на металургійному заводі

12 грудня 2018 відомий український рок-гурт НАТОЛІЧ презентував оригінальний кліп на свою нову пісню «Новорічна ніч». Музиканти свідомо відмовились від традиційних святкових образів. У відео розповідається про магічну історію, яка відбувається зі звичайними робочими напередодні Нового року. Зйомки проходили в умовах реального виробництва на промислових майданчиках компанії ІНТЕРПАЙП, а в якості акторів задіяні справжні металурги, що виконують свої робочі завдання.

Ідея поєднати принципово різні речі та зіграти на контрастах реалізується у відео, де на важкому виробництві серед масштабних промислових об’єктів відбуваються дива, працює новорічна магія. Поряд зі створенням казкової атмосфери робота підкреслюватиме наявність у нашій країні підприємств дійсно вражаючих масштабів, де робітники пишаются своєю професією.

«Ми вже давно шукали оригінальну ідею для власної новорічної композиції. Хотілось створити щось відмінне від десятків інших синглів на цю тему. Шукали, доки не побували на екскурсії на сучасному сталеплавильному заводі, не побачили зблизька гаряче виробництво, сучасні арт-об’єкти, зокрема штучне сонце і не захопилися цією локацією. Вже через два дні ми звернулись до ІНТЕРПАЙП із драфтом тексту и мелодії и вони нас підтримали і включилися в проект, за що ми їм дуже вдячні», – поділився фронтмен гурту і автор текстів Костянтин Рафальський.

«Коли молоді рок-гурти звертаються до промислових Компаній із проханням зняти новорічний кліп в виробничих цехах, це добрий знак. Це означає, що промисловість потроху повертається на порядок денний і цікава суспільству. Звісно, ми охоче підтримали цей проект. Адже, у прихильників гурту «Натоліч» – молодих хлопців и дівчат – з’явилась можливість побачити сучасне виробництво», – прокоментував директор з корпоративних відносин ІНТЕРПАЙП Дмитро Кисилевський.

До роботи над проектом були залучені професіонали зі студіі відеопродакшену НEADSHOT STUDIO. «Новорічна ніч» – третій спільний проект Натоліч і НEADSHOT STUDIO після «Прометея» і «Amon-Ra».