Epolets "Вбити все, що між нами було" - про що новий кліп гурту Epolets — UA MUSIC | Енциклопедія української музики

"Вбити все, що між нами було" - про що новий кліп гурту Epolets

Гурт Epolets презентував кліп на пісню "Одна". Режисером і сценаристом відео виступив Ігор Троцький. Зйомки проходили в занедбаному токарному цеху.

"Нам давно хотілося написати баладу. І тому, коли народилася пісня "Одна", ми вирішили, що на неї обов'язково потрібно зняти відео. Ця пісня - про пережите мною розставання з дівчиною. Сама по собі композиція стала для мене дуже великим одкровенням, тому мені не хотілося, щоб кліп був тісно пов'язаний з її історією і, тим більше, дослівно описував те, про що вона", - ділиться фронтмен гурту, Павло Варениця.

Важливо відзначити, що цей кліп і пісня сильно відрізняються від звичного репертуару групи. А головну роль грають не самі музиканти, а збірний образ дівчини.

"Це історія про владну дівчину, яка розриває відносини з молодими людьми - грубо і назавжди. Вбити все, що між ними було, стало сенсом її життя. Більшого у неї немає", - коментує Ігор Троцький.

Гурт Epolets існує з 2012 року. На сьогоднішній день в арсеналі музикантів три записаних альбоми, безліч кліпів і синглів. 17 листопада в столичному клубі Sentrum відбудеться презентація четвертого студійного лонгплея "Діти моря", після чого музиканти поїдуть в тур по містах України. Крім того, 8 листопада Epolets виступлять запрошеними гостями на концерті британського інді-колективу The Kooks в Києві.