JULINOZA_-_GOROD Нове тревел відео від одеського гурту JULINOZA — UA MUSIC | Енциклопедія української музики

Нове тревел відео від одеського гурту JULINOZA

Одна з найбільш неординарних і фантасмагоричних груп України JULINOZA випустили душевне travel відео на свіжий трек GOROD, записаний на студії Исток.

Як кажуть музиканти, відео виникло абсолютно несподівано, під час гастролей в Києві. Приїхавши вранці на саундчек Гоголь Фесту на сцені Old Fashioned Radio, їх зустрів дуже цікавий чоловік, який постійно знімав на камеру все, що відбувалося в цей день, аж до вечірнього виступу. Цим ідейним натхненником, режисером і оператором з'явився Женя Білоусов, так і виникла думка змонтувати travel відео із знятих матеріалів.

Трек GOROD присвячується рідній музикантам Одесі, магічним морським хвилям, які надихають вірити в чудеса, незважаючи на життєві негаразди і допомагають знайти шлях до світла.

Так як відео було знято в столиці, мальовничі кола Києва гармонійно доповнили трек і назавжди зняли той фантастичний день виступу на Гоголь Фест.

Пісня GOROD може сміливо вважатися гімном-одою кожного прекрасного міста, яке зустрічає всіх нас-братів з теплими обіймами і відкриває нові горизонти.

Спасибі Альберту Цукренко, що запросив стати частиною Old Fashioned Radio Stage групу JULINOZA і в підсумку увічнити ті миті в новому travel відео! Enjoy watching