Open_Kids_ft._NEBO5 Open Kids станцювали з брутальними хлопцями! — UA MUSIC | Енциклопедія української музики

Open Kids станцювали з брутальними хлопцями!

Open Kids презентує свою нову спільну роботу з музичним бойз-бендом Nebo5, на танцювальний сингл "Покоління танці".

Open Kids - єдиний популярний тин-проект такого масштабу, з багатомільйонною армією шанувальників, чиї пісні вже встигли стати не тільки хітами на вітчизняному ринку, а й саундтреками до популярних ТВ-проектам. Сьогодні ж група презентує свою нову роботу, в якій вони показали свою одну з сильних сторін - хореографію і яскраві образи.

«Цей кліп мега-танцювальний! У нас такі круті образи, що ми самі були в шоці від того, як нас показали в самій роботі. Над нашим стилем і постановками працювала дуже велика команда, а сама підготовка тривала близько 3-х місяців, а то й більше! Загалом, базікати нема коли, краще дивитися! », - коментують вихід роботи учасниці групи Open Kids.

Над самою ж хореографією і постановками в кліпі, працювало кілька хореографів, а в зйомках взяли участь кращі танцюристи діти і підлітки з усієї України, вік наймолодшого стартував від 6-ти років! Всього ж в зйомках взяли участь 200 дітей. В тому числі, найепатажніший і молодий вокально-танцювальний колектив DETKI

Режисером цієї роботи, вперше виступив продюсер групи, Юрій Петров: «Я бачу те, що хотілося б зняти і показати глядачеві. Цього разу, я вирішив сам втілити задумане! Готувалися ми, звичайно, дуже довго і ретельно. Так само ця робота важлива для нас ще тим, що вперше ми заявимо наш новий музичний проект Nebo5. Який абсолютно резонує з Open Kids і саме це ми і покажемо в самому кліпі.

Сам же сюжет кліпу побудований на протистоянні двох банд - хлопці проти дівчат, які символізують різні субкультури. Яскраві, живі і епатажні дівчата, на чолі з Open Kids зустрічаються з брутальними хлопцями, чиї ватажки Nebo5.

«Ми взяли участь в мега-крутому танцювальному батлі! Підготовка була складною, з урахуванням, що у всіх вранці школа, а ввечері біжиш на тренування тривалістю від чотирьох годин. Важко працювали і тренувалися, а на самих зйомках, танцюючи 24 години поспіль, вже майже валилися з ніг! Але це були шалені емоції, коли на майданчику стоять 200 дітей і підлітків танцюристів, при чому найкрутіших з усієї України - це капець як заводить і додає сил! », - прокоментували свою участь в зйомках учасники бойз-бенду Nebo5