kryla АНАСТАСІЯ ПРИХОДЬКО розправила КРИЛА — UA MUSIC | Енциклопедія української музики

АНАСТАСІЯ ПРИХОДЬКО розправила КРИЛА

Нова Українська Амазонка Анастасія Приходько продовжує відкривати справжню себе та свою нову безкомпромісну творчість.

Співачка так прокоментувала відеороботу КРИЛА на своїй сторінці у Facebook:

"Багато людей мене питали: «Анастасія, скажіть, чому ви така сильна?» Тому що я з дитинства звикла стояти за себе! І зараз стою! Це мої КРИЛА, і я не віддам їх, ні!"

Трек КРИЛА створювався у Київській студії звукозапису MART Sound продюсером Олексієм Мазуром.

КРИЛА – четверта оприлюднена композиція з україномовного поп-рок-альбому Анастасії Приходько, де автором усіх пісень є сама співачка. Раніше артистка презентувала твори із однойменними відео Луна-ностальгія, Тримай і Goodbye.

– Вжитися у роль ув’язненої, над якою знущаються охоронці, було нескладно. Люблю екшн – і в житті, і у творчості. Але після цих зйомок я декілька тижнів відходила від болісних фізіологічних наслідків, - говорить Анастасія Приходько. – Наприклад, під час зйомок сцени, де мене б’є охоронець, в одному дублі актор виклався на сто відсотків – вдарив мене так, що у знімальному павільйоні повисла тиша…

А ще я ніколи не думала, що діжка із холодною водою та льодом – це настільки боляче! Усе, що ви бачите у кадрі, натурально – від крижаної води різало обличчя…

Звичайно, у сцені із підстриганням волосся передбачався один дубль. Актор-охоронець хвилювався більше за мене, бо ніколи в житті не голив людині волосся на голові. Але ж вийшло! У результаті я на декілька місяців перетворилась на солдата Джейн із однойменного фільму.