SYSUEV SYSUEV (Сергій Сисуєв) - Інтерв'ю — UA MUSIC | Енциклопедія української музики

SYSUEV (Сергій Сисуєв) - Інтерв'ю

Сергію, на скільки нам відомо, раніше ти співав зовсім у іншому стилі. Чому змінив стиль музики?

Друзі, усім привіт!

Буду відвертим, раніше я був змушений йти на певні творчі компроміси, адже співпрацював з продюсером. Коли ми припинили відносини, то вже відпали всі стримуючі фактори і я нарешті створюю музику, яку добре відчуваю і мої музичні мрії поступово збуваються. І досить просто відчути цю істотну різницю в моїх нових піснях

З чого взагалі почалась музика у твоєму жітті?

В 16 років я вперше вийшов на сцену у якості репера, ми читали суворий гангста-реп про важке життя hustlaz м.Кривий Ріг. Ми були першими, хто наважився на це у місті. До нас ніхто так не ризикував, максимум ця тематика розкривалася тільки в криворізькому шансоні

Ти активно співпрацюєш з DJ GRZLY. Як з'явився такий тандем та чого нового від нього чекати?

З GRZLY ми дружимо 10 років і навесні цього року вирішили створити спільний EDM сингл і кліп What are we waiting for:

Зараз кожен із нас виступає і створює музику самостійно, хоча і не виключено, що ми запишемо ще один спільний трек в майбутньому.

До речі, в мене якраз нещодавно вийшов новий танцювальний сингл «Great Escape», так що цей напрям в моїй творчості продовжується

Чи плануєш пісні українською?

Зараз я дописую танцювальний альбом, що буде випущений на американському EDM-лейблі. Усі пісні будуть англомовні. І вже після цього я планую записати декілька синглів українською. Думаю, що це відбудеться в кінці весни наступного року.

Доволі стандартне запитання, але все ж звідки викопуєш натхнення для нових пісень?

Я надихаюся природою, тишею, лишаюся наодинці, аналізую різноманітні життєві історії людей, важливі події, пропускаю все це через себе і потім вже на диктофон записую демки для подальшої роботи в студії.

Які зірки української естради є для тебе еталоном успішності?

Тут риторичне питання, все залежить від того, що розуміти під успішністю. Якщо йдеться тільки про гонорари і повні стадіони, то цих артистів і так всі знають, не треба їх зайвий раз називати. Якщо говорити про трушність і дійсно класну музику, крутий саунд, то мені подобаються Jamala, Maneken, гурт [O], Morphom, Pur Pur, Erised, Da Kooka, INAIA.

Якщо б не музика, куди б завела тебе доля?

Цікаве питання. Тим не менш, певен, що все одно це було би пов’язано з творчістю, можливо, малював би, кінематограф або хореографія, хто зна.

З останніх новин відомо, що плануєш випуск ЕР. Прокоментуй, чього чекати прихильникам?

Так, насправді, наприкінці осені на американському EDM-лейблі відбудеться реліз нового ЕР. Він справді вийшов міжнародний, до кожного з треків мають відношення музиканти Англії, США, Бразилії та Південної Африки. Я ні в чому себе не обмежував, щиро створював музику від душі, а не на компромісну догоду всіх-всіх. Після релізу ми організуємо тур територією південних штатів США, Мексики, Аргентини і Перу. Також проводимо перемовини щодо виступів в декількох клубах України з цим альбомом.

На який виступ ти не погодився б ні за які гроші?

Я вважаю, що музику не можна змішувати з політикою, тому я б ні за які гроші не погодився на виступ на підтримку політичної партії. Це ж стосується лідерів авторитарних чи тоталітарних режимів і на це є очевидні причини, які не треба пояснювати.

Декілька слів до шанувальників твоєї творчості :)

Друзі, бажаю усім вам яскравих емоцій і незабутніх вражень, побільше в житті посмішок і позитиву, любові і звісно гарної музики! Дуже люблю вас!