onuka_live ONUKA и НАОНИ (Повний концерт) — UA MUSIC | Енциклопедія української музики

ONUKA и НАОНИ (Повний концерт)

Дивіться архів трансляції унікального концерту ONUKA и НАОНІ! Два музичні всесвіти, ONUKA и НАОНІ, зустрілися на одній сцені. Сучасне електронне звучання ONUKA грає по-новому під акомпанемент культового оркестру. Вас чекають кращі хіти в несподіваних аранжуваннях.

Біографія

ONUKA - це проект екс-вокалістки Tomato Jaws Нати Жижченко та відомого електронного музиканта з України Євгена Філатова (фронтмена групи The Maneken).

Обидва музиканти неодноразово працювали над спільними композиціями - The Maneken зробив кілька реміксів на треки Tomato Jaws, а Ната записала партії сопілки та дуети з Євгеном для альбомів The Maneken.

Ідея зробити повноцінний спільний проект обговорювалася давно, але втілилася в життя тільки влітку 2013 року, коли артисти приступили до запису дебютного синглу Look. Євген виступив основним композитором і саундпродюсером проекту, а також виконав партії ударних, баса і клавішних, а Ната взяла на себе лірику, основний вокал і партію сопілки.

Повний склад групи ONUKA - вокал, клавішні, електронні ударні, два тромбона, валторна, бандура.

Назва проекту ONUKA ("Онука") - це данина поваги дідусеві Нати Олександру Шльончику, видатному майстру-виробнику музичних інструментів, серед найбільш відомих робіт якого реставрація кобзи, що належала Т.Г.Шевченку.